Economia

Barcelona tindrà una fira immobiliària 'low cost'

CATALUNYA

Barcelona acollirà entre el 12 i el 14 de juny el primer saló de les oportunitats immobiliàries sota la presidència del també president de Barcelona Meeting Point, Enrique Lacalle. La iniciativa no es mantindrà al mercat durant molt de temps i limitarà la seva existència a la crisi econòmica, segons ha explicat Lacalle. El saló low cost o de baix cost immobiliari vol ser un punt de trobada entre venedors, tant empreses com particulars, i compradors, que podran ser particulars, amb necessitat d'adquirir una primera o segona residència, o empreses que busquin oficines. L'organització obligarà, com a les rebaixes, a especificar el preu anterior i el rebaixat i es preveuen descomptes del 30%.

Enrique Lacalle ha explicat que la iniciativa Low Cost, 1er Saló de les Oportunitats Immobiliàries vol ajudar al sector immobiliari a superar la crisi i oferir una solució a l'estoc d'habitatges que s'estan acumulant i no troben sortida en el mercat immobiliari. El saló també comptarà amb la participació de bancs i caixes que podran oferir els seus productes de finançament, especialment les hipoteques.

Les característiques d'aquest saló és que no neix amb la voluntat de durar gaire temps i limitarà la seva existència a la conjuntura de crisi econòmica. Per Lacalle ha arribat el moment de comprar habitatges i la iniciativa pretén donar una resposta a les necessitats dels compradors i dels venedors. Els estands també tindran unes condicions "simples" d'acord amb l'entorn de crisi econòmica que justifica la iniciativa. Lacalle ha anticipat que els espais d'exposició seran "modulars", d'uns deu metres quadrats, a un preu de 3.500 euros per expositor. L'entrada tindrà un preu simbòlic i inicialment es preveu un preu de 5 euros per persona.

Per Lacalle la participació de 100 expositors ja seria un èxit i en principi l'organització no ha volgut anticipar les dades del metres quadrats que es preveuen i del nombre de visitants que aniran a la fira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

Talgo rep una oferta de fusió de la txeca Skoda Transportation

Barcelona
ECONOMIA

Solsona i Cardona impulsen el relleu generacional en comerços

Solsona
ECONOMIA

Preacord d’ERO a Vodafone, que es sotmetrà a votació de la plantilla

Barcelona
ECONOMIA

Barcelona ha executat el 47% dels 276 milions que gestiona dels Next Generation

Barcelona

El cost de la vida creix un 0,6% el juny a la demarcació

girona
ECONOMIA

Inici de la campanya de la pera a Ponent, amb una previsió de 15.000 tones

Els Alamús
economia

Els congressistes gaudiran de promocions i descomptes al comerç local

girona
economia

La Fundació Habitatge Social alerta del risc de la manca d’habitatge social

Barcelona
Economia

El govern acorda un préstec amb el BEI per fer 4.300 pisos de lloguer social

barcelona