Economia

UGT convoca una 'repicada de natges' com a protesta pels nous contractes porqueria

L'Avalot – Joves de la UGT de Catalunya ha convocat la campanya a través de la xarxa social Facebook i ja té gairebé 200 persones confirmades

L'Avalot – Joves de la UGT de Catalunya ha iniciat una campanya a través de la xarxa social Facebook per expressar la seva indignació davant de la proposta de la CEOE (Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials) d'un nou tipus de contracte laboral per a la gent jove.

La patronal ha mostrat les condicions d'aquest tipus d'acord: un contracte de sis mesos, per sota del salari mínim interprofessional, sense cotització a la seguretat social i a l'atur, i sense indemnització per l'acomiadament. A l'esdeveniment, organitzat des de Facebook, s'hi pot llegir la descripció de la convocatòria i, també s'hi pot veure un vídeo que il·lustra a l'espectador sobre com s'ha de realitzar el repicament de natges aquesta mateixa tarda a les 19h davant la patronal, a la Via Laietana.

UGT opina que aquesta “proposta és digna del segle XVIII” i que “suposa rebentar tots els drets socials i laborals aconseguits en el darrer segle”. Així mateix, el sindicat afirma que la proposta “mostra clarament el model de societat i de mercat laboral que vol la patronal espanyola, més proper a l'esclavisme que a un estat de dret”. Aprofitant la campanya Amb l'aigua al coll, l'Avalot – Joves de la UGT de Catalunya convoca els joves treballadors a aquesta acció reivindicativa de fer repicar les natges per mostrar el rebuig a aquest tipus de contracte porqueria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.