Economia

Explosió a la planta d'ATO a Vidreres

Els bombers han precisat que la planta de ATO ha patit diversos desperfectes, així com les teulades contigües

La reacció de dos productes químics, peròxid d'hidrogen i sosa càustica, va causar ahir a la nit una explosió sense ferits a la planta d'envasaments de l'empresa làctia ATO a Vidreres (Selva), han informat avui els Bombers de la Generalitat.

El succés es va registrar cap a les 21:30 hores d'ahir quan els dos productes es van barrejar per causes no concretades i es va produir una reacció que va causar una explosió sense posterior incendi, han assegurat les mateixes fonts.

Una part d'aquests productes químics van anar a parar a una riera pròxima a la fàbrica d'ATO a Vidreres que es va aconseguir controlar en uns vint minuts.

Els Bombers de la Generalitat han precisat que la planta de ATO va patir diversos desperfectes mentre les teulades de les empreses contigües, Plàstics González i Transports Prats, van resultar afectades per les esquitxades dels dos productes químics.

Set dotacions dels bombers van treballar en el control d'aquesta explosió i posterior abocament en la riera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.