Economia

El Commerzbank sol·licita ajuda del fons de rescat alemany

Economia

El Commerzbank, un dels principals instituts bancaris privats d'Alemanya, ha anunciat que ha sol·licitat ajuda del fons de rescat del govern alemany per a la banca privada davant la crisi financera internacional.

El Commerzbank ha sol·lcitat una ajuda de 8.200 milions d'euros del citat fons per reforçar la seva liquiditat, així com una opció a un aval de 15.000 milions d'euros per mantenir els seus fons d'inversió.

Aquest és, després de l'Hypo Real Estate, el segon banc alemany que sol·licita ajuda del fons fins a 500.000 milions d'euros creat pel govern alemany i que fa dues setmanes van aprovar les cambres parlamentàries d'aquest país.

L'anunci de la sol·licitud d'ajuda s'ha produït poc abans de què el Commerzbank comuniqués que l'entitat ha entrat en números vermells al fer balanç de resultats per al tercer trimestre d'aquest any.

Entre el juliol i el setembre de 2008, el Commerzbank ha registrat unes pèrdues de 285 milions d'euros, després d'obtenir un benefici de 339 milions d'euros en el segon trimestre, ho ha anunciat el banc des de la seva central de Frankfurt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.