Economia

Detenen un altre sospitós pel frau a Société Générale

Frau

La justícia francesa ha ordenat la detenció d'un corredor de borsa sospitós d'haver participat en el frau massiu de Société Générale, el tercer banc francès.
El sospitós, que ahir estava en presó preventiva, podria haver col·laborat amb el principal implicat en aquest cas, Jérôme Kerviel, detingut a finals de gener després d'haver provocat pèrdues de fins a 4.900 milions d'euros per haver invertit grans quantitats suposadament d'amagat dels seus superiors.

La policia judicial va detenir aquest nou sospitós en el marc d'una investigació sobre els col·laboradors de Kerviel dins del banc. El detingut treballava com a corredor de borsa per a una de les filials de Société Générale.

Un treballador d'una altra filial del banc, Newedge, ja va ser interrogat fa dies com a testimoni pels jutges d'instrucció, després que es comprovés que operava segons les ordres de Kerviel.

Els jutges examinaran demà una demanda per a la posada en llibertat de Kerviel, que porta un mes en captivitat per requeriment de la investigació d'aquest cas.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.