Economia

L'enquesta econòmica de la Cambra de Comerç d'Andorra mostra uns resultats pessimistes fins el juny

Les enquestes de conjuntura del primer semestre del 2007 realitzades per la Cambra de Comerç d'Andorra mostren uns resultats pessimistes pel que fa a l'economia del país.

Segons l'opinió dels empresaris dels sectors de la indústria, la construcció, el comerç i l'hoteleria, l'activitat econòmica continua la seva desacceleració, i la debilitat de la demanda n'és el principal factor.

Els indicadors de confiança de les empreses arriben a mínims històrics, i pel que fa a la marxa dels negocis en els sectors del comerç i de l'hoteleria, aquests han estat especialment negatius, a causa de la baixada del turisme i les males condicions de la neu.

Segons el president de la Cambra de Comerç, Francesc Pallàs, les perspectives globals "suggereixen la continuïtat de la marxa alentida de l'economia andorrana, amb un ritme d'activitat que tendeix cap a l'estancament".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.