Economia

TERRASSA

Cirsa estudia una oferta de Ficosa per col·laborar-hi

Els nous propietaris de les instal·lacions de Sony volen dur a terme projectes conjunts amb el grup d'oci i joc

Cirsa estudia una oferta de la multinacional Ficosa i del grup Comsa-Emte per col·laborar en projectes estratègics conjunts. Fonts del grup d'oci i joc terrassenc van descartar que es converteixi en el tercer soci en l'assumpció de les instal·lacions de Sony a Viladecavalls. El grup de Manuel Lao va començar a parlar amb la multinacional japonesa fa nou mesos. Al juliol, les dues companyies van arribar a l'acord pel qual Sony proveiria Cirsa components de les plaques de les màquines escurabutxaques. El subministrament es faria al novembre. Amb l'aparició en escena de Ficosa i Comsa-Emte, no canvia res, ja que l'acord es manté. A més, la multinacional de les famílies Pujol i Tarragó han manifestat el seu interès “per ser més proactius i estudiar projectes conjunts”.

Un 21% més de benefici

Cirsa ha tancat el primer semestre d'aquest exercici amb un benefici operatiu de 123,8 milions d'euros, que suposa un increment d'un 21% respecte a l'any passat. El grup de Manuel Lao va obtenir uns ingressos d'explotació de 858,9 milions d'euros, un 5,4% més que en el mateix període que l'any passat.

Segons la companyia d'oci i joc terrassenca, la millora d'ingressos ha estat derivada de la consolidació de les inversions de l'Amèrica Llatina i les polítiques d'optimització de processos. El grup espera el llançament imminent del projecte d'implantació de videoloteries a Itàlia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.