Economia

El Barcelona Meeting Point estabilitza les xifres de públic

El president del saló immobiliari, Enrique Lacalle, es mostra optimista i augura un increment de les operacions comercials

El saló immobiliari Barcelona Meeting Point (BMP) ha arribat a la culminació de la part dedicada als visitants professionals amb una assistència molt semblant a la de l'edició de 2008 entre les jornades de dimarts a dijous, segons l'organització. El saló es clausurarà aquest diumenge 1 de novembre.

El president del saló, Enrique Lacalle, ha manifestat la seva satisfacció pel nivell d'assistència de professionals. Aquest 2009 han estat 22.105 els assistents professionals al certamen davant els 22.010 que hi va haver l'any passat. Lacalle confia que el públic visiti el BMP durant el cap de setmana. Mentrestant, destaca que el nivell d'operacions pot superar el de l'any passat i que el volum de gestions està sent molt alt, de forma confia que el saló mantindrà el paper de referent en el sector.

El certamen ha estat escenari també de noves iniciatives professionals, com la presentació del Centre d'Estudis Immobiliaris de Catalunya, per part del president del Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària (API) de Barcelona, Joan Ollé.L'organisme té com a finalitat la formació dels col·legiats, el foment de la investigació, la cooperació amb la universitat i la relació amb les administracions públiques.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.