Economia

Nou benefici rècord per a Nintendo gràcies a la Wii

Economia

L'empresa japonesa Nintendo ha augmentat el benefici net en un 47,7 per cent el 2007, fins a situar-lo en els 2.480 milions de dòlars, un rècord per a la companyia, gràcies a les vendes de la consola Wii i la portàtil Nintendo DS.
La companyia d'entreteniment amb base a Kyoto ha anunciat aquest dijous que en l'any fiscal 2007, que va concloure al mes de març, les seves vendes van pujar un 73 per cent i el seu benefici per operacions, un 115,6 per cent.

Des de l'abril del 2007 fins al març del 2008 les vendes de Nintendo van suposar més de 16.094 milions de dòlars, cosa que va fer incrementar el seu benefici per operacions fins als 4.698 milions de dòlars, totes dues xifres rècords.

Per davant de Sony
Els resultats anunciats avui mostren que la centenària empresa de Kyoto manté, gràcies a la Wii, el seu lideratge en la batalla per l'última generació de consoles, per davant de Sony amb la seva PlayStation, en gran part pel seu preu més reduït.

En l'últim exercici fiscal, Nintendo ha venut 18,61 milions d'unitats de la seva consola interactiva Wii a tot el món i espera col·locar aquest any 25 milions més en el mercat global.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.