Economia

BCN reuneix a 800 experts de 67 països en una trobada internacional de parcs tecnològics

La trobada ha estat organitzada pel Parc Tecnològic del Vallès, el primer parc que va existir a Catalunya

Barcelona acull, des d'avui dilluns i fins al dimecres 4 de juny, 800 experts procedents de més de 300 Parcs Tecnològics de 67 països diferents, que es reuneixen amb motiu de la XXIV Conferència Internacional de l'Associació Internacional de Parcs Científics i Tecnològics (IASP).

La reunió d'aquest any porta per títol Treball creatiu i empreses creatives. Factors clau pel creixement de la competitivitat, i se centrarà en la innovació, la creativitat i el paper dels nous professionals del coneixement com a elements clau per al creixement dels països. Entre els assistents es troben representants de parcs científics, universitats, centres d'investigació, i també inversors, autoritats i empreses.

Durant aquests tres dies, es faran cinc sessions plenàries i quatre sessions paral·leles, amb ponents de tot el món, i on destaquen gurús internacionals com Jerome S. Engel, de la Universitat de Califòrnia; Anthony Townsend, de l'Institute for the Future, de Palo Alto; Henry Etzkowitz, creador de la teoria de la triple hèlix; i Tom Cannon, director d'Ideopolis.

La trobada ha estat organitzada pel Parc Tecnològic del Vallès, el primer parc que va existir a Catalunya i que aquest any commemora el seu XX aniversari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.