Economia

sant pere de ribes

L'Ajuntament col·locarà la primera pedra del mercat de les Roquetes avui

El nou edifici, que inclou un supermercat, disposarà d'una quinzena de parades que s'adjudicaran durant el proper mes de desembre

La primera pedra del mercat municipal de les Roquetes es col·locarà avui, a les deu del matí, en un acte organitzat per l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes. L'edifici estarà situat al carrer Roger de Flor, a l'alçada del carrer Eugeni d'Ors. Les darreres setmanes ja hi ha hagut màquines treballant al solar fent excavacions per construir l'aparcament. El mercat municipal serà l'únic de caire permanent que funcionarà al municipi. L'edifici disposarà d'una quinzena de parades de venda de productes frescos (fruita i verdura, carnisseria i xarcuteria, peix i marisc, etc.).

Concessions

El termini de presentació de sol·licituds per a la concessió de les parades estarà obert el mes de novembre. El plec de clàusules sobre les condicions poden consultar-se al web de l'Ajuntament (www.santperederibes.cat) o bé a la regidoria de Comerç i Turisme, a la masia Can Puig de Ribes. L'adjudicació tindrà una durada de 25 anys ampliable fins als 40. L'Ajuntament preveu enllestir la tramitació de les sol·licituds al desembre. Segons l'alcalde, Josep Antoni Blanco, la construcció de les parades començarà entre el gener i el febrer del 2011. L'edifici haurà d'estar llest al maig de l'any vinent.

A banda dels establiments de venda de productes frescos, el mercat comptarà amb un supermercat, dos locals, una cafeteria i una sala polivalent. Així mateix, l'edifici disposarà de 47 places d'aparcament. La proximitat de l'equipament a la zona comercial de les Roquetes contribuirà a augmentar l'activitat econòmica del sector, segons el govern local (PSC, ICV i ERC). En l'acte d'avui, l'Ajuntament organitzarà una xocolatada per als assistents.

LA FRASE

Amb el mercat creem activitat econòmica i llocs de treball, i ajudem al comerç urbà
Josep Antoni Blanco
alcalde de sant pere de ribes


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.