Economia

Deltebre

La fira Ebre Gourmet potencia la part turística

La Fira Gastronòmica de les Terres de l'Ebre, Ebre Gourmet, ha apostat per potenciar el vessant turístic en la seua quarta edició a Deltebre. Per això, durant els tres dies de fira també es comercialitzaran paquets turístics que permetran al visitant conèixer de primera mà els espais i els paisatges on s'elaboren els productes que es poden degustar i adquirir a la fira. D'aquesta manera, s'ofereixen excursions fluvials per l'Ebre amb el llaüt El Sirgador, i visites a les muscleres i a les salines de la Trinitat. “Gastronomia i turisme han d'anar de la mà”, va manifestar la regidora de Turisme de Deltebre, Susanna Gómez. La fira, que manté el nombre d'expositors d'altres anys malgrat la crisi –uns 32– la inaugurarà avui a les onze del matí el director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, i estarà oberta fins al dilluns 25. Precisament dilluns està prevista la jornada de professionals que enguany comptarà amb la presència de Jaume Biarnés, cap de cuina del departament de recerca de la Fundació Alícia de Ferran Adrià. Biarnés oferirà la classe magistral de cuina Noves tècniques de l'oli d'oliva per a postres de restaurant, amb la participació de les Denominacions d'Origen Protegides (DOP) Baix Ebre, Montsià i Terra Alta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.