Economia

Deltebre

Excel·lència gastronòmica, alimentària i turística

La fira Ebre Gourmet va tancar dilluns amb un reconeixement a les experiències més destacades en el camp de l'agroindústria, la restauració i el turisme. Els premiats d'enguany, que apareixen a la fotografia amb l'alcalde de Deltebre, Gervasi Aspa, són Francesc López, xef del restaurant El Torreó de l'Indià de l'hotel Villa Retiro de Xerta, el primer de l'Ebre a obtenir una estrella Michelin; Ana Giménez, de Granja Luisiana, Ànec del Delta de l'Ebre, per la seva aposta empresarial innovadora, i Agustí Bertomeu i Xavier Cabrera per les degustacions a les muscleres del delta de l'Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Naturgy consolida resultats rècord amb uns beneficis de 1.043 milions d’euros el primer semestre

barcelona
economia

El Sabadell dispara el benefici un 40,3% fins assolir un rècord de 791 milions de beneficis

barcelona
economia

Els contractistes d’obres lamenten que la construcció continuï perdent pes a l’economia catalana

barcelona
HABITATGE

Més de mil euros de lloguer per un pis a dotze pobles del Maresme

Mataró
ECONOMIA

Els esports nàutics atrauen més turisme estranger a Barcelona

Barcelona

ITC guanya potència amb l’entrada en el grup Verder

Santa Perpetua de Mogoda
Carmen Sánchez
Directora del Consorci de teràpies digitals DTx

“«Start-ups» de noves teràpies digitals han hagut de marxar”

Barcelona

Sense ensurts en l’estratègia a borsa d’aquí a final d’any

Barcelona
ECONOMIA

Les exportacions creixen un 6,1% al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre però el balanç segueix negatiu

Tarragona