Economia

El sector de turisme de Gandia contradiu l'opinió del PP local

El gerent de Gandia Protur lamenta que els popularscritiquen les dades del turisme sense consultar primer al sector

El gerent del Patronat de Turisme recorre a l'Anuari Econòmic de La Caixa per demostrar que el turisme a Gandia és un referent a tot l'Estat

La portaveu socialista lamenta que el PP denuncie que a Gandia no arribaran llançadores de l'AVE quan ha sigut el seu grup a les Corts qui ha bloquejat aquesta petició del PSPV i EUPV.

El sector turístic de Gandia en ple, ha eixit a desmentir les declaracions sobre el turisme del secretari del grup del PP a Gandia, Guillermo Barber, i han garantit, amb xifres a la mà, que Gandia s'ha consolidat, malgrat la crisi, com un referent turístic, que és el quart destí preferit del País Valencià i que, al mes d'octubre, ha aconseguit bones xifres d'ocupació.

Per tal de donar resposta al PP han comparegut en roda de premsa junts els tres pilars del sector turístic gandià: la regidora Amparo Miret, el gerent de Gandia Protur, Alberto Suárez, y el gerent del Patronat de Turisme, Javier Gil. Tots ells han coincidit en titllar les crítiques del PP com a “sorprenents i molt allunyades de la realitat”.

Suárez ha lamentat que el PP “no haja parlat primer amb el sector per tal de fer les crítiques” i ha tombat els arguments dels populars amb “opinions realitzades pels propis interessats”. En aquest sentit, Suárez ha garantit que tant el representant dels hotelers a Gandia, Pablo del Castillo, com dels restaurants, Federico Millet, “s'han mostrat satisfets amb les dades d'ocupació a l'octubre”.

El gerent de Gandia Protur ha dit que “és una llàstima haver de fer un esforç extra per llavar la imatge que el PP embruta amb dades que són falses i no estan contrastades” i ha afegit que ”el PP està fent un flac favor a la ciutat donant aquests titulars”.

Però les dades aportades pel sector turístic no s'han quedat ahí, i Javier Gil ha citat l'Anuari Econòmic de La Caixa 2010, on s'indica que el sector turístic de Gandia millora en 64 punts i es consolida com un referent en el mercat turístic estatal malgrat la crisi”.

A més, Miret ha criticat durament al PP per les seues acusacions respecte a les llançadores de l'AVE a Gandia. El secretari dels populars, Guillermo Barber, ha culpa al Govern de Gandia pel fet que no arribaran llançadores del tren d'alta velocitat a la ciutat, i Miret li ha recordat, amb una moció a la mà, que va ser el seu grup polític a les Corts Valencianes qui va rebutjar la petició del PSPV i EUPV de fer arribar llançadores de l'AVE a Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Es plantegen augmentar els ramats pel farratge acumulat

ventalló
ECONOMIA

La 70a Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida s’apropa als 300 expositors

Lleida
economia

La Xina endarrereix l’edat de jubilació per primer cop des del 1978

barcelona
economia

Un 50% dels participants en els plans d’ocupació, troben feina en sis mesos

Barcelona

El Grup Refrica-Fritecno s’expandeix amb la compra de Frinco

FORNELLS DE LA SELVA
estats units

Els treballadors de Boeing als EUA van a la vaga, la primera en setze anys

barcelona
economia

L’economia catalana creix un 3 % gràcies a la demanda interna

barcelona
economia

El BCE abaixa els tipus un 0,25% per segona vegada aquest any

barcelona

La tercera edició de la iniciativa «Beu-te el museu» uneix dotze cellers i dotze museus

girona