Economia

Els partits debaten sobre com sortir de la crisi

'L'Econòmic' reuneix els responsables econòmics de les formacions polítiques amb representació parlamentària

El nou model de creixement, l'atur, i el finançament, eixos del debat

  • Imatge dels responsables econòmics.
  • Video: Taula rodona de L'Econòmic

Les mesures per fonamentar un nou patró de creixement són un element clau en els programes dels partits davant aquesta campanya marcada per la crisi econòmica. Per això L'Econòmic ha reunit representants de les sis formacions polítiques amb representació al Parlament català per tal de conèixer les seves propostes en matèria econòmica.

Com reduir l'atur, com solucionar els problemes d'accés al crèdit d'empreses i famílies, quina ha de ser la política inversora de la Generalitat, o com recuperar el protagonisme de la indústria en el nou patró de creixement són alguns dels elements que s'hi van tractar i que s'explicaran extensament aquest dissabte al setmanari L'Econòmic, que es distribueix amb L'Avui i El Punt. Hi van participar Oriol Pujol (CiU), Rocío Martínez- Sampere (PSC), Maria Àngels Cabasés (ERC), Enric Millo (PP) i Antonio Espinosa (Ciutadans).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.