Economia

L'ajuntament de Gandia ajusta el pressupost i modifica el crèdit per valor de 7,2 milions d'euros

La tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda de Gandia, Ana Garcia, ha anunciat aquesta setmana l'aprovació, a la comissió extraordinària del seu departament, de modificacions de crèdit per valor de 7,2 milions d'euros i de factures extrajudicials per valor de 46.000 euros.

Segons ha explicat Garcia, aquesta és una operació habitual que es realitza cada any. La diferència, ha dit, és que normalment es realitza al mes de setembre i enguany s'ha retardat fins a novembre “per a tenir més avançats els tràmits”.

Concretament, es tracta d'una quantitat que ronda els 3,6 milions d'euros de romanent líquid de tresoreria, una quantitat de poc més de 2 milions d'euros per a l'anul·lació i refinançament de crèdits, i 1,5 milions d'euros amb operacions de crèdit.

Aquestes modificacions de crèdits es realitzen per a dotar, a totes les partides, de la quantitat suficient per a poder atendre els proveïdors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.