El premi Jove Empresari recau en l'enòleg Vicenç Ferré
Vicenç Ferré va fer la primera anyada, la del 2005, amb 21 anys. Actualment comercialitza les 17.000 ampolles de la producció de vins amb el nom de Mas Vicenç, amb un celler que pot arribar a produir 35.000 ampolles. Vicenç Ferré va formar-se a l'escola d'enologia i viticultura Jaume Ciurana, a Falset. Posteriorment, a França va treballar amb Michel Tardieu, un dels grans noms de l'enologia.
A Mas Vicenç, l'enòleg controla tot el procés: la vinya, el raïm, la transformació del most en vi, la comercialització i l'acabat de les ampolles. «No suposa cap esforç per a mi, he anat treballant i construint amb molta il·lusió» i «potser serà quan tingui cinquanta anys que pensaré que als 25 em van fer aquest reconeixement». Vicenç Ferré ha deixat recentment la direcció del celler i les vinyes de Bodegas Mas Alta, al Priorat, que compaginava amb el celler propi: «Elaboro el meu propi vi i en faig la comercialització al mercat català». Aquesta etapa li permet fer un major seguiment de Mas Vicenç i, a més a més, compaginar-ho amb l'assistència a congressos i jornades del sector, cosa que li resultava incompatible amb el treball als dos cellers.