Economia

Bellreguard se suma al pacte territorial per l'ocupació

L'Ajuntament de Bellreguard estudia incorporar en el pressupost de 2011 un fons que, com a mínim, cobrisca els 12,5 euros per habitant de referència establerts en el context del Pacte Territorial per l'Ocupació de la comarca (PacSafor). A més a més, també aprofitarà per a la creació de diversos llocs de treball temporal relacionats amb el manteniment i neteja del poble i platja, o el manteniment de parcs i jardins municipals.

Amb una xifra superior als 60.000 euros, l'Ajuntament de Bellreguard, pretén donar cobertura a una part de les 400 persones aturades del poble i que, objectivament, tinguen més dificultats per rebre cap prestació.

Bellreguard es suma així, al compromís per l'ocupació i confia, en el pacte i, per l'altra, que la Generalitat col·labore amb l'aportació que ara, de forma voluntària, avancen els pobles que ho decidisquen. I és que, encara que les entitats locals també pateixen les conseqüències de la crisi, sols amb l'esforç col·lectiu, i des del compromís i el treball de tots els agents socials i econòmics, es pot canviar la realitat i recuperar la confiança amb les possibilitats locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.