Economia

La Fira de Sant Sebastià de Silla concita l'interés dels visitants

Com cada any, passejar pel parc gran o pels seus voltants en el cap de setmana de sant Sebastià era una tasca més que complicada, malgrat les baixes temperatures. Eren constants els rius de gent que pujaven i abaixaven els carrers, on hi havia instal·lada la fira, així com els dels voltants.

Aquest esdeveniment és, com sempre, una sorpresa constant per als sentits, ja que donant un simple passeig el visitant es sentia captivat per la lleu olor dels dolços acabats de fer, el suau tacte de productes agraris o els ibèrics de Guijuelo i, en el moment menys esperat, a ritme de tabalet i dolçaina una ballarina de dansa oriental amenitzava la vesprada deixant amb la mirada atònita a xicotets i majors.

Mentre alguns jóvens es divertien en les atraccions instal·lades en el pàrquing pròxim a l'estació, altres molts vociferaven megàfon en mà, la venda d'objectes d'ús diari a mòdics preus per a ajudar en els seus viatges de fi de curs.

És d'aquesta manera que l'edició número dotze de la fira, ha sigut tot un éxit, no sols per la quantitat d'expositors que comptaven amb tot tipus de productes sinó també pels comerciants que han fet possible el muntatge del mercat medieval.

Segons dades de l'organització, el nombre de visitants que ha acudit enguany a la Fira, ha estat d'uns 45.000, qüestió que fa d'aquesta activitat, una de les principals mostres comercials de la comarca de l'Horta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.