Restaurants

En restauració, els productes destacats són el fons fosc i uns cilindres de carn compacta que anomenen «ruls». El fons fosc és un brou fet amb ossos de vedella, verdures i porto, i moltes hores de foc. El resultat, que intenta lluitar contra concentrats, pastilles i cremes de llet, és un brou que ajuda a ressaltar els plats i acabar les salses. Amb els cilindres es vol oferir diversos tipus de carn amb una mesura estàndard. Tenen cilindres de galta de vedella, de cua de bou i de peus de porc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Draghi insta la UE a invertir 800.000 milions d’euros més per competir amb els EUA i la Xina

barcelona

Applus gestionarà durant 25 anys l’Institut d’Investigació de l’Automòbil aportant 800 milions

SANTA OLIVA
economia

El lloguer d’una habitació a Barcelona s’enfila als 638 euros al mes a l’agost

Barcelona
economia

Primera aturada parcial al Trambaix amb seguiment “total”, segons els sindicats

Barcelona

El sector de la garrofa planta cara a la marginalitat

Barcelona
Montserrat Peñarroya
Experta en màrqueting digital i negocis digitals, autora d’”Estratègies d’èxit per a empreses culturals”

“L’associació ajuda l’empresa cultural a sobreviure”

Sabadell
DE MEMÒRIA

Virtuts

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Informació especial

La compatibilitat del delegat de protecció de dades amb altres càrrecs

Rebled Bellvehí Advocats
Informació especial

Ensopegar amb la mateixa pedra

Advocada del despatx Lleal Tulsà Assessors