Economia

Bellreguard obri el termini de sol·licituds d'horts

És una iniciativa del consistori per fomentar bones pràctiques de cultiu i promoure activitats per al temps lliure que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes

El consistori local ha publicat les bases de la convocatòria pública per a l'atorgament d'autoritzacions temporals dels hortets d'oci ecològics municipals.

Aquests hortets d'oci, ubicats a la nova zona de la unitat-2 del municipi, són xicotetes parcel·les de terra destinades al cultiu de verdures, hortalisses o flors. Van destinats als veïns del poble que, per motius d'atur, jubilació, esbargiment o de qualsevol altre tipus, disposen de temps lliure i estiguen interessats en el cultiu d'aquests horts, per tal de que puguen completar el seu temps lliure amb una activitat física i mental que els pot aportar molts beneficis i millores en la seua qualitat de vida.

Per ser admès en la selecció dels horts, cal aportar el certificat d'empadronament. A més a més, aquesta cal fer-la en el període d'inscripció que es fixa.

El sistema d'adjudicació i distribució de les parcel·les es realitzarà per concurs dels sol·licitants que resulten admesos, i s'adjudicarà una única parcel·la a cada sol·licitant. En cas que hi haguera més sol·licitants admesos que parcel·les disponibles, es crearà una borsa d'aspirants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.