Economia

DELTEBRE

Editen un DVD de gastronomia ebrenca

La vida cíclica i anual dels productes autòctons més representatius de les Terres de l'Ebre queda plasmada en el documental que ha editat la promotora L'Indi Video, que ahir es va presentar a Deltebre. El documental, que es titula Gastronomia de les Terres de l'Ebre: producte, paisatge i cuina, és conduït pel músic Pep Sala, que en aquesta ocasió ens mostra la seva faceta de gastrònom. L'obra es divideix en dos DVD que contenen un total de vint productes i vint receptes, que s'han enregistrat amb la col·laboració de productors i restauradors. El documental també es presentarà a Festast, a Tortosa.

EL PUNT



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.