Albatàrrec inaugura la nova cooperativa que produirà fins a 130 tones de fruita diàries

El pressupost per a la construcció de la cooperativa s'ha dividit en un milió d'euros per la infraestructura i dos milions d'euros per la maquinària i els equipaments. Les noves instal·lacions permetran establir acords amb altres cooperatives per treure'n el màxim rendiment. El president de la Cooperativa d'Albatàrrec, Xavier Seró, va explicar que la denominació d'origen Pera de Lleida és un valor afegit que dóna més qualitat al producte.

El conseller del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Joaquim Llena, va explicar també durant el seu discurs, que la inversió en innovació dins del sector agroalimentari és la millor aposta de futur per ser competitius. El sector agroalimentari és el més important de Catalunya i genera un volum de negoci de 18.000 milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Una vintena de restaurants participaran a l’Enfiga’t durant aquest setembre

FIGUERES
economia

La collita de sal del delta de l’Ebre es preveu “molt bona”

La Ràpita
ECONOMIA

Barcelona va superar l’ 1,9 milions de creueristes entre gener i juliol

Barcelona

Set petits productors d’ous ecològics creen la cooperativa La Dotzena

GIRONA

Creixen les iniciatives per fer escalar l’economia als Pallars

Barcelona
Daniel Altimiras
President del centre tecnològic Eurecat

“La pime té encara molt recorregut a fer en R+D+I”

Barcelona

Arquia tindrà aviat la seva versió en banca digital

Barcelona
Agricultura

Arrenca la collita d’ametlla a Lleida amb bona previsió als camps de regadiu

Sarroca de Lleida
agricultura

La sequera farà caure la collita de raïm a la meitat

barcelona