Economia

ECONOMIA

La Confederació de Comerç obre una seu a l'Ebre

S'ha instal·lat a Deltebre per donar un servei més proper al petit comerç

La Confederació de Comerç de Catalunya ha obert una seu a les Terres de l'Ebre, a Deltebre, amb l'objectiu d'oferir un servei més proper i donar suport al petit comerç. El secretari general de la Confederació, Miguel Ángel Fraile, va ser l'encarregat ahir de presentar la delegació ebrenca de la patronal del comerç en un acte que va tenir lloc a Amposta, on té associada una de les federacions de comerciants més potents de l'Ebre (l'Agrupació Comercial Tortosa Centre no forma part de la Confederació).“Visitarem totes les associacions de comerciants de les comarques de l'Ebre per donar-nos a conèixer”, va explicar el delegat de la Confederació de Comerç de Catalunya a l'Ebre, Joan Vila. Al conjunt de Catalunya, la Confederació reuneix 350 gremis i té 90.000 associats.

Fraile, juntament amb el director general de Comerç, Josep Maria Recasens, i la directora dels serveis territorials d'Empresa i Ocupació a l'Ebre, Mercè Miralles, també va participar ahir en un dinar col·loqui amb comerciants ebrencs. La venda il·legal, els horaris comercials i les subvencions a associacions són els temes que més inquieten el sector.

D'altra banda, Pimec Comerç va fer dimarts una jornada a Ascó sobre la importància de l'associacionisme per potenciar el comerç, amb motiu de la posada en marxa de l'associació Movem Ascó. Dilluns Pimec durà a terme una altra jornada a la Cambra de Tortosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.