Economia

Tunísia vol importar exemplars de vaca bruna dels Pirineus

La Federació Catalana de la Raça Bovina Bruna dels Pirineus (Februpi) ha anunciat que Tunísia li ha fet una oferta de comprar exemplars de la raça bovina autòctona catalana. Segons informa el portal virtual Ruralcat, l'anunci es va fer durant la celebració de l'assemblea anual de la federació, que es va celebrar a Ripoll. La proposta de Tunísia d'importar exemplars de vaca bruna va sorgir arran de la presentació de la raça que es va fer l'any passat al Camp Nou. I des de la federació es va demanar als socis assistents que, en cas que disposessin d'animals amb bona genètica per vendre, ho comuniquessin.

Un altre tema destacat de l'assemblea va ser la presentació del setè concurs nacional de la raça que se celebrarà a la Vall d'en Bas els dies 30 d'abril i 1 de maig. La trobada aplega cada any més de 150 caps de bestiar de ramaders del Pirineu i Prepirineu català. A part de portar els millors animals, aprofiten per conèixer les novetats del sector.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.