Economia

Bellreguard treballa per millorar el seu comerç

Intervindran en la redacció del pla, reconeguts experts de diverses àrees per tal de potenciar el creixement econòmic

L'Ajuntament de Bellreguard treballa en un pla d'acció per a millorar el comerç al municipi. El passat dijous, dia 31 de març, va tenir lloc una reunió en la que van participar l'alcalde del municipi, els regidors, els responsables de la Llar Juvenil, d'Urbanisme i de l'Agència de Desenvolupament Local, així com els representants de l'Associació de Comerciants de Bellreguard (Acobell) i membres de l'Associació de Baristes i Hostalers (Bellmar).

Aquest pla d'acció comercial pretén unificar els criteris per al desenvolupament i impuls dels comerços de la localitat i contempla una sèrie d'objectius per aconseguir una estructura comercial equilibrada, desenvolupar accions de millora de l'espai urbà que faciliten l'accessibilitat als establiments i impulsar el consum local.

La intenció de cara al futur és incorporar experts de la comarca per enriquir l'estudi. Per altra banda, i una vegada s'haja elaborat el Pla, l'Ajuntament estudia traçar noves ajudes i accions determinades, sobretot pel que fa a qüestions relacionades amb el desenvolupament urbanístic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.