Gastronomia
La perfecció del mètode ‘espresso'
Cafès Cornellà va organitzar ahir a Fornells de la Selva la vuitena edició de la competició per trobar el millor barista de l'any
L'alteració d'algun dels paràmetres que defineixen un cafè exprés pot desvirtuar el producte
Amb els nervis a flor de pell, cadascun dels participants va realitzar la seva feina/espectacle/exercici. El jurat avaluava els aspectes tècnics, els sensorials i també l'actitud i les explicacions del barista. Finalment, Ricard Fernández va ser el guanyador i Lina Zapata, la segona. “El nivell creix cada any i el que més destaco és la perfecció que s'autoexigeixen els baristes”, va destacar Pere Cornellà, director general de Cafès Cornellà. Realment, veure en directe el ritual de fer un bon cafè es converteix en un espectacle que et fa valorar encara més aquell producte que et serveix cada matí el teu barista. “Perquè un barista és més que un cambrer”, es reivindicava ahir. És un apassionat del cafè.