Economia

ECONOMIA

Caixa Guissona, rècord de benefici

Caixa Guissona va aconseguir, l'any passat, un rècord històric de benefici, fins assolir els 3,15 milions. La xifra representa un 4,37% més que l'exercici anterior. El resultat, que es desmarca dels problemes d'altres caixes catalanes, cal buscar-lo en l'increment del volum d'actius gestionats i de l'activitat general. Concretament, al tancament del 2010, Caixa Guissona gestionava un 6,94% més d'actius, uns 349,5 milions d'euros. Durant el 2010, ha focalitzat l'activitat en la captació de nous clients entre les pimes, amb el reclam de no cobrar-los comissions. Aquest segment va créixer un 14,32%.

L'índex de morositat de l'entitat segarrenca (1,31%) se situa per sota de la mitjana (5,82%) a causa de la “nul·la exposició a projectes immobiliaris”, segons han destacat fonts de la caixa. L'entitat va continuar facilitant crèdit als seus clients, per un valor de 30,7 milions, un 5,35% més que durant el 2009.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.