Fishop inaugura avui un local a Girona
Fishop, el nou concepte de restaurant i peixateria moderna amb productes del Mediterrani, inaugura avui a les nou del vespre un local a l'avinguda Ramon Folch de Girona. El primer Fishop que es va obrir va ser al passeig de Gràcia a Barcelona, l'any 2008, i l'any següent es va inaugurar un altre local a Platja d'Aro. El Fishop és una peixateria on es pot comprar tota mena de peix del dia com a qualsevol peixateria normal, però el local també consta d'un restaurant perquè qui vulgui pugui consumir el peix allà mateix, “a la planxa, a la brasa o al forn”. Al local també se serviran arrossos. Els propietaris del Fishop, Eduard Soler i Marc Gascon, adquireixen el peix a les llotges de Blanes i el Port de la Selva, però també a la Barceloneta i a Mercabarna. El local de Girona estarà obert cada dia de les deu del matí a les onze de la nit –encara no tenen clar quin dia tancaran–, i disposa d'un espai per a 70 persones a l'interior i una terrassa on poden menjar 50 persones més. Al Fishop hi treballen quinze persones.