Economia

El Bloc de Dénia vol una política econòmica austera

El candidat a l'alcaldia, Josep Crespo, ha presentat les propostes econòmiques per a la ciutat durant els propers quatre anys

El BLOC de Dénia ha presentat les propostes en matèria d'Economia que ha inclòs en el seu programa electoral per a les Eleccions Municipals del pròxim 22 de maig. Josep Crespo, candidat del BLOC a l'alcaldia de Dénia, ha remarcat que la política econòmica d'aquesta formació, es basa en la responsabilitat i l'austeritat.

Josep Crespo ha criticat que “des de Madrid, València, o fins i tot a Dénia, prometen grans inversions: la Nau, cinemes, zones d'oci en el port, etc. Però no parlen de la realitat actual i futura”.

Per al candidat nacionalista “l'objectiu de l'administració local no hauria de ser donar solucions per a la crisi econòmica, però sí que s'haurien de prendre algunes mesures, com ara: donar exemple d'austeritat i control de la despesa als ciutadans, recolzar i desenvolupar un nexe d'unió amb tot el teixit comercial i industrial a fi d'aprofitar totes les eines i ajudes que des de els organismes oficials es posen a l'abast de les empreses, i sobretot facilitar i col·laborar amb organismes i empreses privades interessades en la instal·lació d'activitats empresarials tecnològiques i de futur”.

Segons Crespo, “a Dénia s'han pres decisions errònies que han dut la ciutat a una situació de monocultiu econòmic i industrial”. Ha posat com a exemple el fet de pensar que turisme i indústria són incompatibles “que ens ha fet apartar del teixit econòmic local algunes activitats històriques a la nostra ciutat com són la joguetera i auxiliar del joguet i la pesquera”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

La CUP llença un espot per denunciar la massificació turística a Catalunya

barcelona
BEGUR

Reclamen la readmissió del delegat dels treballadors d’Innova Coptalia

BEGUR
economia

Els treballadors de la planta de compostatge de Botarell faran vaga indefinida a partir del 23 d’agost

Botarell

Els preus es contenen amb un creixement interanual del 2,7% al juliol

GIRONA
economia

La inflació baixa gràcies a l’electricitat i els aliments

barcelona
economia

L’atur juvenil mundial marca la xifra més baixa dels darrers quinze anys

barcelona
economia

El Prat bat un nou rècord al juliol: més de 5 milions de passatgers

barcelona
economia

Es dispara el nombre de persones i empreses que no poden fer front als seus deutes

barcelona
VILOBÍ D’ONYAR

L’aeroport de Girona-Costa Brava supera el milió de passatgers

VILOBÍ D’ONYAR