Economia

La contraportada

Una dia a les carreres

Anna Rovira, de Tarragona, ha participat en l'organització del Gran Premi d'Espanya de fórmula 1, a Montmeló, seleccionada en l'Adecco Experience Day

L'Anna Rovira ha estat una de les tres persones escollides, d'entre 550 aspirants, en l'Adecco Experience Day (AED). És la fórmula de l'empresa líder en gestió de recursos humans, Adecco, per donar l'oportunitat als joves de prendre part en una jornada de treball en un dels nivells més elevats, en un entorn de treball exigent i al costat dels millors professionals del sector en els grans esdeveniments esportius i culturals.

El Gran Premi d'Espanya de fórmula 1, que es va celebrar aquest cap de setmana a Montmeló, ha estat l'AED en què l'Anna Rovira ha estat seleccionada. Ha passat tres dies al departament de Ticketing, al costat de la responsable d'aquesta àrea, Raquel Valladares, en l'organització que fa d'enllaç entre els diferents canals de venda i fa d'intermediari entre els majoristes de viatges i les agències.

Llicenciada en administració i direcció d'empreses a la URV, l'Anna Rovira continua la formació amb un màster de direcció i gestió de l'esport, un espai laboral que sembla que té molt de futur perquè, com explica, “hi ha molts clubs esportius que no tenen una gestió professionalitzada, i actualment es busquen persones amb aquest perfil”. L'AED, al Circuit, ha representat “una oportunitat de conèixer de primera mà el treball del dia a dia del que a mi m'agradaria dedicar-me professionalment”.

L'Anna Rovira és afeccionada al motor i fan a Facebook del Circuit. És al mur d'aquesta xarxa social que va trobar publicada l'oferta de la selecció d'Adecco, “M'hi vaig inscriure i després de passar una preselecció de cinc persones no va ser fins dilluns passat que em van dir que era la persona escollida”, deia l'Anna Rovira, que està convençuda que la carta de motivació va ser clau per aconseguir l'AED. L'experiència professional ha estat pels tres dies de la competició, que inclou curses de GP2, GP3, Porsche i Mini. Des de divendres i fins a completar la principal competició del cap de setmana, la de fórmula 1, ha tingut assignada la zona de socis. Abans, però, els acompanyants laborals de l'Anna Rovira i els altres dos seleccionats en les categories de comunicació i seguretat els van explicar la planificació del gran premi i els van ensenyar les instal·lacions fins al lloc de treball que se'ls va assignar. A més a més, l'Anna va tenir accés a la zona de pàdoc “en el moment que es feia una zona mixta de pilots i periodistes” i, com explica, va poder veure de prop els pilots líders del campionat.

A banda de l'afició al motor, l'Anna Rovira s'està introduint en un esport que desconeixia i que li està agradant arran de les pràctiques de màster que realitza a la federació d'hoquei. Tot i les possibilitats que obre el nou espai professional, l'Anna Rovira considera que serà difícil introduir-se en l'organització de grans esdeveniments, encara que assegura que estarà “al cas de les ofertes o les oportunitats que pugin sorgir”.

L'experiència Adecco es va iniciar amb el Mutua Madrid Open i passat el campionat de fórmula 1 continuarà amb l'espectacle Corteo, del Cirque du Solei, i la gira d'estiu de la selecció espanyola de bàsquet. Un ventall d'esdeveniments dels quals Adecco forma part com a patrocinador o bé com a proveïdor de recursos humans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.