Economia

Expocasió posa a la venda un miler de cotxes

Es va inaugurar ahir i hi participen 18 empreses que ofereixen 25 marques

La tercera edició de l'Expocasió, la fira del vehicle d'ocasió de Fornells de la Selva va començar ahir i es podrà visitar fins diumenge. Com en la darrera edició, la fira oferta un miler de vehicles de turisme i comercials de quilòmetre zero i cotxes de gerència amb models de tots els segments i amb preus “per a totes les butxaques” que van des del 6.000 euros als 60.000. Els organitzadors esperen arribar, i fins i tot superar les vendes de l'any passat, que van ser d'uns 200 cotxes.

En total, la superfície d'exposició és d'uns 20.000 metres quadrats i se celebra a l'autovia de l'N-II de Fornells de la Selva on hi ha tots els concessionaris dels municipis. Aquest any hi participen un total de 18 empreses amb 25 marques. “Aquest any l'exposició millora respecte a l'any passat, ja que hi ha més concessionaris de fora i això només vol dir una cosa: que s'ha fet molt bona feina dels concessionaris i també de l'Ajuntament”, va explicar ahir l'alcalde en funcions Gabriel Casas.

Però com els darrers anys, a part de la zona de venda, també s'organitzen diverses activitats paral·leles destinades a totes edats, “perquè les famílies puguin passar-hi una bona estona”. Durant el cap de setmana els pilots de l'escuderia gironina faran exhibicions sobre una, dues, tres i quatre rodes”. “L'espectacle està assegurat”, asseguren els organitzadors. Hi ha exhibicions de kàrting, de minimotos de velocitat, de pilots infantils, de quads, de supermotards, de trial i radiocontrol, entre d'altres. La fira està oberta cada dia de 10 del matí a 8 del vespre.

El tinent d'alcalde en funcions i futur alcalde de Fornells, Mateu Parera va agafar el compromís amb els concessionaris de Fornells de continuar donant suport a la fira “perquè ha d'esdevenir un motor per la venda del vehicle de segona mà”, va dir Parera, que va assegurar que de cara als propers anys es podria obrir a les empreses de la zona industrial de Fornells.

El portaveu dels concessionaris, Sadurní Tarrés, va recordar que la fira s'està consolidant com la més important de les comarques gironines i que dóna una gran oportunitat al consumidor amb un gran ventall de cotxes i models.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
La Vall d’en Bas

Festes majors per promocionar el producte local

La Vall d’en Bas
Desirée Gómez Cardosa,
analista de Tendències Educatives i Innovació de la UOC

“Caldrà oferir una renda bàsica per als exclosos de la IA”

Barcelona
SALUT

La sanitat va crear 7.000 llocs de treball a l’àrea metropolitana

Barcelona

Mutua de Propietarios obre parèntesi per pair compres

Barcelona

Vitaance compromet empresa i empleat amb l’esport i la salut

Barcelona
economia

La pensió mitjana dels catalans creix un 5,06% al juliol i se situa en 1.306 euros

barcelona
economia

Catalunya es manté el 2022 com el tercer territori que més recapta però el desè en recursos rebuts

barcelona
economia

Lleuger descens de l’atur, que se situa en el 9,41%

barcelona
economia

Segon avís de la CE a Espanya per “discriminar” els interins

barcelona