Economia

Expocasió posa a la venda un miler de cotxes

Es va inaugurar ahir i hi participen 18 empreses que ofereixen 25 marques

La tercera edició de l'Expocasió, la fira del vehicle d'ocasió de Fornells de la Selva va començar ahir i es podrà visitar fins diumenge. Com en la darrera edició, la fira oferta un miler de vehicles de turisme i comercials de quilòmetre zero i cotxes de gerència amb models de tots els segments i amb preus “per a totes les butxaques” que van des del 6.000 euros als 60.000. Els organitzadors esperen arribar, i fins i tot superar les vendes de l'any passat, que van ser d'uns 200 cotxes.

En total, la superfície d'exposició és d'uns 20.000 metres quadrats i se celebra a l'autovia de l'N-II de Fornells de la Selva on hi ha tots els concessionaris dels municipis. Aquest any hi participen un total de 18 empreses amb 25 marques. “Aquest any l'exposició millora respecte a l'any passat, ja que hi ha més concessionaris de fora i això només vol dir una cosa: que s'ha fet molt bona feina dels concessionaris i també de l'Ajuntament”, va explicar ahir l'alcalde en funcions Gabriel Casas.

Però com els darrers anys, a part de la zona de venda, també s'organitzen diverses activitats paral·leles destinades a totes edats, “perquè les famílies puguin passar-hi una bona estona”. Durant el cap de setmana els pilots de l'escuderia gironina faran exhibicions sobre una, dues, tres i quatre rodes”. “L'espectacle està assegurat”, asseguren els organitzadors. Hi ha exhibicions de kàrting, de minimotos de velocitat, de pilots infantils, de quads, de supermotards, de trial i radiocontrol, entre d'altres. La fira està oberta cada dia de 10 del matí a 8 del vespre.

El tinent d'alcalde en funcions i futur alcalde de Fornells, Mateu Parera va agafar el compromís amb els concessionaris de Fornells de continuar donant suport a la fira “perquè ha d'esdevenir un motor per la venda del vehicle de segona mà”, va dir Parera, que va assegurar que de cara als propers anys es podria obrir a les empreses de la zona industrial de Fornells.

El portaveu dels concessionaris, Sadurní Tarrés, va recordar que la fira s'està consolidant com la més important de les comarques gironines i que dóna una gran oportunitat al consumidor amb un gran ventall de cotxes i models.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.