Economia

L'IRTA proposa una guia per al pernil curat

Investigadors del programa de tecnologia alimentària de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA) del Centre de Monells, a la comarca del Baix Empordà, han elaborat una proposta de guia metodològica per a l'avaluació de les característiques sensorials del pernil curat. L'objectiu és possibilitar una caracterització més objectiva dels pernils i permetre definir el producte i les seves qualitats de manera precisa, a fi de millorar-ne la imatge, tant en l'àmbit nacional com internacional. L'eina s'ha desenvolupat en el marc del projecte Sensojam finançat per l'Institut Nacional de Recerca i Tecnologia Agrària (INIA) i permetrà avançar en la millora de la qualitat d'aquest producte. Després de recopilar informació sobre els mètodes i les tècniques per a l'avaluació sensorial, els investigadors de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària han analitzat les percepcions, actituds, creences i expectatives dels consumidors espanyols respecte al pernil curat de porc blanc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Economia

El govern espanyol veta l’opa de l’hongaresa Magyar Vagon sobre Talgo

Barcelona
ECONOMIA

Mollerussa bonifica 58 propietaris de pisos cedits per a lloguer social

Mollerussa
Economia

El BBVA participa a la Barcelona KDD, la principal conferència internacional de científics de dades

Barcelona

Una vintena de restaurants participaran a l’Enfiga’t durant aquest setembre

FIGUERES
economia

La collita de sal del delta de l’Ebre es preveu “molt bona”

La Ràpita
ECONOMIA

Barcelona va superar l’ 1,9 milions de creueristes entre gener i juliol

Barcelona

Set petits productors d’ous ecològics creen la cooperativa La Dotzena

GIRONA

Creixen les iniciatives per fer escalar l’economia als Pallars

Barcelona
Daniel Altimiras
President del centre tecnològic Eurecat

“La pime té encara molt recorregut a fer en R+D+I”

Barcelona