Economia

Compromís per Paterna presenta una moció sobre contractacions

La coalició considera que pujar el mínim actual, del 15%, al 50% ajudarà a combatre l'atur en el municipi

Compromís durà al ple ordinari, del mes de juliol, una moció on demanarà que es modifique la instrucció sobre el procediment i gestió per a la introducció de clàusules socials en la contractació publica, de manera que es puga fixar el percentatge mínim per a la ciutadania de Paterna aturada en el 50%, ja que actualment dita instrucció el fixa en el 15%”.

Amb aquest canvi, es preveu que les paterneres i els paterners aturats tindran més possibilitats d'optar a un contracte de treball en cada obra o projecte promogut per l'ajuntament, i la xifra municipal de l'atur podria reduir-se també.

El regidor de Compromís en Paterna assenyala que, “sabent que hi ha una intenció, donada a conéixer durant l'anterior legislatura, d'aplicar eixe 50% dins les clàusules socials per a la contractació pública de treballadors, trobem que ara és el moment adient per a consensuar acords com els que presentem en esta moció”.

Amb la moció de Compromís es pretén augmentar al 50% este percentatge, tal com ha reivindicat reiteradament la Plataforma d'Aturats i altres col·lectius ciutadans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.