Economia

Compromís per Paiporta disconforme amb els retalls

Demana una reunió urgent amb la regidora de personal i d'altra amb els sindicats per tractar el pla de retalls en la plantilla per part del govern d'Ibor

Davant l'anunci de l'alcalde Ibor de fer retalls en la plantilla municipal després de l'estiu, el grup municipal Compromís ha demanat una comissió urgent de l'àrea d'hisenda i administració general, per tal de conèixer els plans de l'equip de govern popular i prendre mesures al respecte.

Al mateix temps, el grup Compromís ha convocat a les seccions sindicals de l'Ajuntament de Paiporta a una reunió per al proper dimecres per tal d'intercanviar impressions i donar-los a conèixer les accions que van a prendre, així com traslladar-los la seua preocupació per l'anunci fet.

I és que l'alcalde ha anunciat un retall de 15 persones, el que estaria molt a prop del 10% que marquen els ERE's. Per la qual cosa Compromís demanaran els informes de personal i econòmics en què es basa el seu anunci, tot i que sospiten que no n'hi ha cap, ja que “el mateix secretari municipal desconeixia hui mateix la notícia i els plans d'Ibor”.

Per a Compromís “l'anunci de l'alcalde d'acomiadar a una quinzena de treballadors i treballadores de l'Ajuntament una setmana després de ficar-se ell i els seus regidors sous desorbitats, és tot un insult”.

També des de Compromís qualifiquen aquestes declaracions d'Ibor “d'una gran irresponsabilitat”, ja que “amb elles l'únic que ha fet és crear un clima d'intranquil·litat i preocupació dins del cos de treballadors, més encara a quatre dies de les vacances. Quins treballadors trobaran el seu finiquit damunt la taula en tornar en setembre?”, ha manifestat la portaveu del grup, Isabel Martín.

Per tot açò, des de Compromís declaren que “Ibor i els seus s'han llevat la careta que es ficaren durant la campanya electoral” i pensen que “ara comencen a eixir tots els plans de retalls del PP i prompte vorem com desapareixen serveis bàsics i ajudes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.