Empreses

La bagenca Grup Soler ultima la compra d'una empresa al Perú

Grup Soler, empresa dedicada a instal·lacions, construcció, manteniment i energia, està a punt d'adquirir una empresa al Perú, pocs mesos després d'obrir una seu a Lima, que va significar l'inici de la internacionalització de l'empresa catalana.

“El nostre objectiu és comprar una empresa al Perú; ara estem estudiant quina és la millor opció de les dues o tres que tenim damunt la taula”, explica Jordi Soler, conseller delegat de la firma amb seu a Sallent (Bages). La decisió, que es prendrà “tan aviat com sigui possible”, comportarà “estar més ben preparat per guanyar els concursos públics i privats que es posin en marxa”, explica Jordi Soler, la segona generació familiar, que controla el 85% de l'empresa, que va facturar 41,9 milions d'euros i va obtenir uns beneficis de 2 milions l'exercici passat.

L'aposta de la companyia bagenca és facturar 3,5 milions d'euros al país llatinoamericà enguany gràcies als serveis en instal·lacions i manteniment. I Soler explica per què precisament es va escollir el Perú: “Creixia entorn del 10% anual i hi vam veure moltes oportunitats després de diversos viatges que hi vam fer durant el 2010”.

Els propietaris de l'empresa han aprofitat la conjuntura de crisi per fer un salt endavant. A part del Brasil, Grup Soler va obrir una seu a Madrid el desembre passat per gestionar les operacions bàsicament fora de Catalunya. L'exercici passat, la firma va créixer un 5% en facturació i un 25% en marge de benefici.

Grup Soler té gairebé 300 professionals en plantilla i una flota superior als 120 vehicles, i té seus, a més del país llatinoamericà i Madrid, a Tarragona, Lleida, Granollers, Valls i Sallent. Precisament l'any passat es va constituir l'empresa Soler Energy Services, una nova àrea d'activitat amb gran projecció de futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Granollers activa un pla per promoure el comerç urbà

Granollers

Eurecat i GironaHub impulsen la generació de start-ups tecnològiques

GIRONA

La pedregada afecta més de 1.400 hectàrees de fruita dolça del Segrià

Lleida

El Govern destina 4,7 milions en ajuts per a noves inversions industrials

girona
ECONOMIA

La funeraria supramunicipal FuneCamp preveu un estalvi del 30%

Reus
economia

Eacom instal·larà un centre logístic a Tortosa i preveu crear un centenar de llocs de treball

Tortosa
estats units

Boeing accepta declarar-se culpable de frau en el cas dels 737 Max

barcelona
economia

Gairebé trenta milions d’euros per millorar la sostenibilitat i la digitalització de la indústria

Barcelona
economia

La família Grífols i el fons Brookfield estudien una opa pel 100% de la multinacional

barcelona