Economia

SANT CUGAT DEL VALLÈS

Viena obre el segon establiment i vol expandir-se a l'Estat el 2012

La cadena sabadellenca de restauració Establiments Viena va obrir ahir a Sant Cugat el seu segon establiment al municipi i el 37è del grup. Amb el nou xalet –situat a la carretera de Rubí, davant el Centre Comercial Sant Cugat–, Viena vol donar servei a poblacions com ara Rubí, Cerdanyola, Badia i Molins de Rei, segons va explicar el director general de Viena, Marc Siscart. El mateix directiu va avançar que els plans d'expansió de l'empresa impliquen implantar-se a l'Estat espanyol durant l'any que ve amb possibles restaurants a les Illes Balears, el País Valencià i Aragó. Paral·lelament, els responsables de Viena esperen poder anunciar durant el segon semestre l'obertura de més establiments a Catalunya.

El nou Viena de Sant Cugat dóna feina a 41 persones. Algunes ja formaven part de la plantilla i d'altres llocs de treball són de nova creació. El local ha suposat una inversió de prop de 2 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.