Economia

Morella potència l'àrea de promoció econòmica

El Servei d'Orientació Laboral per a l'Ocupació se suma a les polítiques del consistori per a la reducció de la desocupació

L'Ajuntament de Morella continua lluitant contra la desocupació i impulsant noves ferramentes que li permeten assolir els seus objectius de creació d'ocupació. Per a això, s'ha creat el Servei d'Orientació Laboral per a l'Ocupació i Autoocupació, que s'unix a l'Agència de Desenvolupament Local, la Borsa de Treball, l'empresa municipal CISE o el grup de treball que es va crear fa un any i que es reunix mensualment.

La taxa de desocupació de Morella és inferior al 10% i des de l'any passat s'han afegit noves polítiques actives per a reforçar l'àrea de promoció econòmica i intensificar els esforços per a la creació d'ocupació. El Servei d'Orientació Laboral per a l'Ocupació i l'Autoocupació té com a objectiu principal millorar la posició dels demandants d'ocupació en el mercat laboral, oferint ferramentes, recursos i pautes a seguir per a facilitar la seua inserció professional. En aquest indret, es treballen aspectes com el coneixement de serveis que té a disposició l'usuari, l'elaboració del currículum vitae i cartes de presentació, noves formes de busca d'ocupació com a Internet.

D'esta manera, el servei que es va iniciar el passat any tindrà la seua continuïtat durant tot el 2011 i part de 2012. A més, gràcies a la reubicació d'espais que s'està produint en el consistori, este servei treballarà conjuntament amb l'agencia de desenvolupament local i la Borsa de Treball, per a coordinar i unir els esforços a la cerca de la creació d'ocupació.

Finalment, cal assenyalar que ja s'han incorporat al seu lloc de treball els 19 contractats a través dels programes Pamer, Encorp i Ezoint, a més de les tres monitores de l'Escola d'Estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.