Economia

El Secretari d'Estat de Medi Rural i Aigua assistirà a la Fira de Morella

Josep Puxeu ja va oficialitzar la inauguració de l'Escorxador de Morella al passat mes de desembre

El Secretari d'Estat de Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu, assistirà a la 755º edició de la Fira de Morella, el proper diumenge. El Secretari ja va estar en Morella en el mes de desembre, per a oficialitzar la inauguració del nou Escorxador de Morella. Precisament, esta instal·lació i la seua futura Sala d'Especejament centraran l'exposició municipal que s'ubicarà a l'Espai Firal.

El regidor de desenvolupament rural, Rafael Pallarés, afirma que “és molt important que el Secretari d'Estat recolze a la Fira i a la indústria agroalimentària de Morella i la comarca dels Ports”. A més afirma que “l'Escorxador significarà un impuls al sector ramader, ja que es donarà eixida als seus productes i es potenciarà la indústria”.

Per donar a conéixer millor estes i altres instal·lacions, l'Ajuntament ha preparat una exposició que estarà present a l'Espai Firal. Respecte a la indústria alimentària i les instal·lacions, hi haurà una part audiovisual on s'expliquen els serveis que es presten, uns panells informatius i l'exposició de productes típics de la comarca dels Ports.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.