Economia

bages

Món Sant Benet rep vora 20.000 visites a l'estiu

La xifra suposa un 50% més que el 2010, gràcies a les noves activitats

El conjunt monàstic Món Sant Benet va rebre un total de 19.329 visites durant els mesos de juliol i agost, un 49,5% més que l'any passat. Només les pernoctacions a l'hotel ja han passat del 19% d'ocupació de l'agost del 2010 al 55% d'enguany. Segons els responsables, l'augment s'explica per la bona acollida de l'oferta que incloïa hotel, visita i la programació de dues activitats d'estiu, la Màgia del Capvespre, que es feia per segon cop, i les Nits Modernistes, que s'estrenava. Amb ella, els visitants han pogut fer un passeig per la part modernista del monestir i gaudir d'un concert amb grups de prestigi internacional. Després es feia un sopar ambientat a l'època, amb receptes elaborades expressament arran d'una tasca de recerca de la Fundació Alícia.

Món Sant Benet ha valorat molt positivament aquestes xifres de públic i el grau de satisfacció dels assistents, tenint en compte que era una oferta inèdita i força singular. Per al director de la Fundació Caixa Manresa, Pere Fons, “els resultats demostren que l'oferta turística i cultural de qualitat té molta tirada entre el públic, fins i tot al juliol i l'agost”. Les dades reforcen l'equipament en una època com l'estiu, considerada tradicionalment fluixa per al turisme interior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.