Economia

El Patronat de Turisme de Morella fa una bona valoració del turisme a l'estiu

Les pernoctacions han augmentat un 20% en les cases de turisme rural gestionades per Cases de Morella i un 8% en hotels

El Patronat de Turisme de Morella ha fet una valoració positiva de l'estiu, ja que s'han millorat els registres de 2010, en quasi tots els aspectes. Les dades més destacats són l'increment en les pernoctacions, tant en cases de turisme rural, com en els hotels. A més, hi ha altres indicadors positius, com que s'han duplicat les visites a la pàgina web i hi han hagut més visites als museus i el castell i consultes a l'Oficina de Turisme. Una vegada passat l'estiu, Morella ja es prepara per a viure els mesos de tardor, que són una temporada important per al turisme.

En l'aspecte hostaler, les cases de turisme rural gestionades per Cases de Morella han incrementat un 20% les pernoctacions, respecte al mateix període de 2010, mentre que els hotels han tingut un 8% més d'habitacions completades. Sens dubte, iniciatives com el concert de Manel o la celebració de l'Anunci, han servit per a millorar les xifres de l'any anterior.

Des d'Iniciatives Turístiques s'ha programat una marxa a peu entre Morella i Herbeset per a este cap de setmana, per a acostar als veïns i als turistes a la naturalesa d'esta zona.

Entre les dades més destacats, es troba el de visites a la pàgina web. En aquestos mesos de juliol i agost, el portal turístic ha rebut més de 16.000 visites úniques, amb un total de 220.000 pàgines vistes. Estes dades suposen un 50% més que l'any anterior.

En aquests dos mesos, el castell de Morella ha registrat més de 25.300 entrades, la qual cosa suposa un increment de més de 1000, respecte a 2010. La xifra és important, ja que este mes d'agost se celebrava l'Anunci i, en eixe cap de setmana, els edificis turístics reben poques visites, perquè la gent preferix disfrutar amb les carrosses i el confeti. En este mateixa línia es troben les entrades als museus i consultes en l'Oficina de Turisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Consorci de les Gavarres augmenta un 14,36 % el pressupost 2025

monells

El Girocamping PRO presentarà noves eines per potenciar la sostenibilitat

SANT PERE PESCADOR
Economia

El BBVA no apujarà l’oferta de l’opa al Sabadell perquè ja és “molt atractiva” pels accionistes

barcelona
economia

Nous ajuts per impulsar el comerç de Mataró

mataró

L’ampliació de l’Outlet Gran Jonquera s’obrirà el mes d’octubre

LA JONQUERA
Tribuna

Inquebrantables: la lluita per la permanència en un món fugisser

PROFESSOR ECONOMIA I EMPRESA UNIVERSITAT DE GIRONA, EMPRENEDOR I EXPERT EN GESTIÓ DE CRISI I DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI

Finances amb consciència

Barcelona
Laia Arcones
Fundadora Instituto Más Mujeres nominada Top 100 Mujeres Líderes i designada LinkedIn Top Voice 2024

“A les dones se’ns penalitzen més les errades a la feina”

Barcelona

L’aposta solidària de Lleal Tulsà

Girona