Economia

La Fira de Mostres prepara una edició lluïda per celebrar els 50 anys

La fira obrirà portes el divendres 28 d'octubre i es tancarà l'1 de novembre

Inclourà un saló de l'emprenedoria i un espai dedicat a ‘Ginteriors'

La Fira de Mostres de Girona obrirà un any més les seves portes, però enguany, amb un valor afegit: es tracta de la 50a edició, una edició que, com a tal, serà “lluïda”, segons va remarcar ahir la directora de la Fira, Anna Albar. La directora, que va evitar donar detalls sobre la nova edició de la fira a l'espera de la presentació oficial de dimarts que ve, va insistir que un dels objectius de la fira és sempre recuperar el màxim d'expositors possibles que ja hagin participat en alguna de les seves edicions, tant de la primera com de les darreres.

El certamen nom originari de la fira i que és un referent de milers de gironins –l'any passat va reunir uns 130.000 visitants– incorpora aquest any un saló de l'emprenedoria, segons ja anuncia la seva pàgina web; un espai de mecenatge creat amb l'objectiu de fomentar les relacions empresarials i dinamitzar la fira, anomenat Firafòrum, que inclourà sessions de networking. Amb el Firagòrum es pretén donar protagonisme a temes que impulsen progrés i una nova economia, i ha previst sessions amb l'especialista d'Apple, Àngel Viloria; una taula rodona organitzada per la Fundació Príncep de Girona amb l'investigador del càncer Romain Quidant, l'escriptor Borja Bagunyà, l'empresari de telefonia mòbil Marc Bonavia i la fundadora de Jia Jia Edicions, Jiajia Wang Liu. També hi ha prevista la presentació de la comunitat d'emprenedors Iniciador i sessions de networking amb Genís Roca, de Roca Salvatella; Jordi Plana, de Spenta,; Jordi Naval, de la Fundació Escola d'Emprenedors; Víctor Verges, de Barcelona Digital Centre Tecnològic, Alfons Claver, de Privalia; Alba Roig, de Lewis PR; o Francisco Martín, president i fundador de MRW.

La fira enguany també repeteix la col·laboració amb el Col·legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors, i així inclourà i ampliarà l'espai dedicat a Ginteriors, amb exposicions, actes i presentacions al voltant de l'interiorisme i l'art.

LA XIFRA

130.000
persones
van visitar la fira l'any passat, i és la xifra que es vol batre en la 50a edició d'aquest any.

LES FRASES

La fira de Girona vol ser una plataforma
Enguany es prepara una edició lluïda
Anna Albar
directora de la fira de girona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.