Economia

El govern de Tavernes informarà sobre l'economia municipal

L'assemblea informativa oberta a tots els ciutadans se realitzarà a la Casa de la Cultura

El govern municipal de Tavernes informarà els veïns i veïnes de la localitat sobre la situació econòmica de l'Ajuntament el pròxim divendres 28 d'octubre. Serà a les huit de la vesprada en la Casa de la Cultura.

L'alcalde i els regidors del govern hi estaran presents per tal d'informar als ciutadans de la situació econòmica de les arques municipals. A l'acte es tractaran temes com el remanent de tresoreria i el seu estat actual; el canon de l'aigua o l'elevat deute amb entitats financeres seran, entre altres, alguns dels punts a tractar.

A més, la situació de la piscina coberta i la problemàtica que l'envolta, o del pàrquing municipal així com les obres de l'Avinguda de la Marina que s'executen a càrrec de la Conselleria d'Infraestructures de la Generalitat Valenciana.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha recordat que “ explicarem de forma clara i senzilla estos temes als nostres veïns de manera que tots ho entenguen fàcilment. El nou Govern aposta fermament per informar a tots els veïns i mostrar transparència a la gestió municipal”.

Esta convocatòria informativa als ciutadans de Tavernes té com a objectiu el poder comunicar-los de primera mà quina és la situació econòmica i financera de l'Ajuntament i les mesures aplicades pel govern municipal per tractar d'ajustar ingressos i despeses. El govern municipal atendrà les preguntes que li formulen els veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.