Economia

Almussafes inaugura la VI Fira del comerç i els serveis

Deu expositors locals participen en la sexta convocatòria Outlet

El passeig del parc Central es convertirà, este cap de setmana, en la seu de la sexta edició de la Fira del comerç, els servicis i les oportunitats. La iniciativa comercial, impulsada des de l'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Almussafes, en col·laboració amb el consistori municipal, pretén potenciar les compres de Nadal en la pròpia localitat, amb articles de qualitat a preus de baix cost.

En aquesta nova iniciativa de dinamització comercial del comerç tradicional, en la que també col·labora l'Ajuntament d'Almussafes, l'oferta expositora comprén els sectors de moda i complements, restauració, mobiliari i decoració floral.

De fet, la VI Fira Outlet, que en aquesta nova edició torna al seu emplaçament original del parc Central, possibilitarà que els visitants puguen adquirir una selecció d'articles de qualitat amb descomptes molt competitius i que els comerciants tinguen l'oportunitat de donar eixida a l'estoc acumulat en els seus establiments de productes de temporades anteriors.

La Fira, emmarcada en el Pla d'Impuls al Sector, obri les portes el dissabte dia 19, en horari de 10 a 19 hores, i durant la jornada electoral del diumenge dia 20 en la mateixa franja horària, per a tots aquells consumidors que vulguen avançar les seues compres amb els productes que oferixen els diferents estands participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.