Economia

L'Ajuntament de Bocairent impulsa un taller per a emprenedors

Els assistents rebran les eines necessàries per consolidar una idea de negoci viable

L'Ajuntament de Bocairent, amb col·laboració amb Bancaixa, ha posat en marxa un taller per emprenedors amb la finalitat d'impulsar l'economia local. Per a poder participar en aquesta iniciativa totes aquelles persones interessades hauran d'inscriure's al consistori o al Centre d'informació juvenil abans del 12 de desembre.

Maria José Molina, de la Universitat de València, i Enrique Huerga, d'ATEVAL, seran els encarregats de realitzar les tres sessions del curs que tindran lloc a la sala Joan de Joanes de la localitat els dies 14 i 16 d'aquest mes i el 13 de gener.

Els participants podran, una vegada finalitzades les sessions de formació, ser capaços d'afrontar amb creativitat els problemes derivats de la creació d'una activitat empresarial, conèixer les tècniques per generar noves idees, saber què és i per a què serveix un pla de negoci i, finalment, preparar-ne un. A més, la proposta contempla una metodologia vivencial que permeta la participació activa dels assistents per tal de maximitzar l'atenció i la ràpida interiorització dels coneixements i de les habilitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.