Economia

Paterna es presenta en Europa amb un projecte empresarial

L'acte s'ha realitzat a Letònia davant de més de 300 empresaris i representants polítics

La presentació del projecte, recentment premiat com a “Projecte de l'Any” per la revista Ejecutivos, ha tingut certa ressonància, com ho acredita el gran nombre de qüestions que, una vegada finalitzada, van estar plantejades pels representants polítics i empresarials presents.

En aquest acte, s'ha presentat Paterna com a un municipi que compta amb una privilegiada ubicació i excel·lent sistema de comunicacions, una àmplia estructura empresarial i una extensa oferta de serveis.

Aquesta presentació realitzada a Riga, correspon a les accions d'un projecte interregional del qual l'Ajuntament de Paterna en forma part juntament amb algunes regions d'Hongria, Alemanya i Letònia.

El projecte, conegut sota el nom de Interregional Partnership Platform, promou l'entesa i la cooperació entre regions i facilita la participació a les xarxes i programes europeus, al mateix temps que fomenta el diàleg entre els representants regionals i locals i els representants de la Comissió Europea.

Paterna lidera la implementació del Projecte Pilot II, que sota el nom “Estratègies locals per a la Internacionalització” pretén desenvolupar actuacions que permeten articular estratègies amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat econòmica, promoure la localització de noves activitats productives i afavorir la creació d'ocupació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.