Economia

L'Ajuntament de Tavernes donarà suport a estratègiques econòmiques

La regidora d'Urbanisme, Mª Carmen Canet, dóna suport a qualsevol iniciativa que supose la implantació d'actuacions estratègiques per a la vila

Dimarts passat, 7 de febrer, la regidora d'Urbanisme, Mª Carmen Canet, va mantindre una reunió amb els representants de l'Associació La Vall del Mar, José Luis Gascón i Josep Enguix, juntament amb personal tècnic de l'Ajuntament, en la qual es va comentar el Decret Llei 2/2011, de 4 de novembre, del Consell, de Mesures Urgents d'Impuls a la Implantació d'Actuacions Territorials Estratègiques.

La regidora va manifestar que, dins de la seua responsabilitat al front de l'àrea d'Urbanisme, donarà suport a qualsevol iniciativa que contribuïsca a la dinamització de l'activitat econòmica i de creació d'ocupació a Tavernes, a través dels processos de planificació i gestió urbanística prevists en eixa norma.

Els representants de l'associació van manifestar, per la seua part, que donaran suport a l'acció de l'Ajuntament, col·laborant en la recerca d'inversors que puguen estar interessats a implantar les seues activitats en la ciutat, sempre que els projectes redunden en una millora de l'activitat dels sectors econòmics de Tavernes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.