Economia

Císcar atribueix la pujada de l'atur al govern de Zapatero

Destaca que l'atur juvenil al País Valencià ha baixat en termes interanuals

El vicepresident i portaveu del govern valencià, José Ciscar, ha manifestat que les dades de l'atur conegudes aquest divendres “no són bones” i les ha atribuïdes a l“efecte arrossegament” de la gestió de l'anterior govern espanyol, dirigit per José Luis Rodríguez Zapatero. No obstant això, “tant el govern espanyol com la Generalitat valenciana està prenent mesures per frenar la deterioració de l'ocupació”, ha remarcat.

Ciscar s'ha referit d'aquesta manera, en la roda de premsa posterior al ple del Consell, a les dades de l'atur del mes de febrer, que estableixen en 566.131 les persones desocupades al País Valencià, ja que ha augmentat en 14.338 el nombre d'aturats, amb un increment percentual del 2,60 per cent respecte al gener.

D'entre les xifres, el portaveu governamental ha destacat les que fan referència a l'atur juvenil que, en termes interanuals, ha baixat al País Valencià en 1.026 joves, mentres que a Espanya ha crescut en mes de 31.000 joves. No obstant això, “no n'estem ni satisfets, ni de bon tros”, ha agregat.

El conseller ha aprofitat per a defendre la reforma laboral del govern estatal que, “encara que no pot produir efectes en el curt termini, si que pretén frenar la deterioració de destrucció d'ocupació”, ha assegurat. “No hi ha millor mesura que les empreses romanguen obertes”, ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.