Economia

rÀDIO I TELEVISIÓ

Seguiment del 90% a TV3 i Catalunya Ràdio

Èxit massiu de la convocatòria de vaga entre els mitjans públics catalans, segons les xifres facilitades pel Sindicat de Periodistes. A TV3 el seguiment va ser d'un 90% de la plantilla, descomptant els treballadors convocats en serveis mínims i els directius. També es va complir la programació pactada, basada en reemissions de documentals i reportatges de producció pròpia, sobretot 30 minuts i Sense ficció. La informació de la vaga es va cobrir en butlletins especials: a les cinc de la tarda, de dos quarts de set a les vuit del vespre i a les edicions del TN migdia i TN vespre. Es va compartir el mateix senyal a tots els canals a excepció del Super3. El seguiment a TVE va ser del 90%, i a BTV, del 80%.

Quant a les ràdios, va secundar la vaga el 90% de la plantilla de Catalunya Ràdio; durant les primeres hores, a la nit, el seguiment va ser total. Catalunya Ràdio va oferir continguts ja emesos i programació musical. De les sis a les nou del matí es va fer una graella informativa i cada hora es van fer butlletins de tres minuts. A Catalunya Informació es van oferir blocs de 15 minuts no consecutius i programació musical la resta del temps. El seguiment a COM Ràdio va ser del 70%, i a RNE, del 82,22%.

G.B.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.